Αγαπάμε τη δημιουργία!

Η εταιρεία ΣΑΜΙΝΘΟΣ είναι ελληνική εταιρεία, καθιερωμένη απ’ το 2000 στο χώρο του επιχειρηματικού δώρου και των βραβείων. Τα δώρα που δημιουργεί είναι εικαστικά, χριστουγεννιάτικα γούρια, ελιές, στεφάνια και βραβεία. Χρησιμοποιούνται από εταιρείες και οργανισμούς για λόγους δημοσίων σχέσεων, διαφήμισης, επικοινωνίας, συνεδρίων, προώθησης των πωλήσεων και ενδυνάμωσης των εταιρικών σχέσεων.

Δήμητρα Στάθη

Μετά την μακρόχρονη επαγγελματική θητεία στην ελληνική και γερμανική αγορά, όπου είχε εργαστεί ως SALES MANAGER και ως υπεύθυνη ανάπτυξης καταστημάτων με τη μέθοδο Franchising, το 2000 ίδρυσε την εταιρεία ΣΑΜΙΝΘΟΣ».
Η εταιρεία «ΣΑΜΙΝΘΟΣ» είναι ελληνική και προσφέρει με δημιουργικότητα και πρωτοπορία αναρίθμητες πετυχημένες ενέργειες που την έχουν καθιερώσει στον χώρο.
Τα εταιρικά βραβεία είναι εικαστικά, χριστουγεννιάτικα γούρια, ελιές, στεφάνια και βραβεία.
Χρησιμοποιούνται από εταιρείες και οργανισμούς για λόγους δημοσίων σχέσεων, διαφήμισης, επικοινωνίας, συνεδρίων, προώθησης πωλήσεων και ενδυνάμωσης των εταιρικών σχέσεων.
Η εταιρεία «ΣΑΜΙΝΘΟΣ» συνεργάζεται με εξειδικευμένους γλύπτες, αρχιτέκτονες και γραφίστες, ώστε το κάθε αντικείμενο που δημιουργεί να είναι σχεδιασμένο για τον κάθε συνεργάτη της και να εκφράζει την ίδια την εταιρεία και να περνάει το μήνυμα του project για το οποίο δημιουργήθηκε.
Όλα τα εταιρικά δώρα είναι από υψηλής ποιότητας υλικά και εξαιρετικής επεξεργασίας, ώστε να παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο.
Τα βραβεία είτε είναι γλυπτά είτε από plexiglas με μεταξοτυπίες και χαράξεις είτε από σύνθετα υλικά, όπως ξύλο – μέταλλο, plexiglas – μέταλλο κ.λπ. είναι άριστης ποιότητας, γιατί η «ΣΑΜΙΝΘΟΣ» θεωρεί ότι η βράβευση για μια εταιρεία αποτελεί ξεχωριστή διάκριση και το βραβείο δεν πρέπει να υπολείπεται του ονόματός της.

Start typing and press Enter to search

Καλάθι αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.