Πολιτική επιστροφών

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 20 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν σε περιπτώσεις που το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα ή είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε. Σε αυτή την περίπτωση το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην κατάσταση που σας έχει αποσταλεί χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του. Επίσης, το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του. Για επιστροφές εντός Ελλάδας και Κύπρου δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφορικών, αρκεί να χρησιμοποιήσετε την μεταφορική εταιρεία ΕΛΤΑ Courier. Για επιστροφές από E.E. τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.

Σχετικά με επιστροφές προϊόντων επικοινωνήστε μαζί μας. (link στη σελίδα Επικοινωνία)

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ – ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:

α. Πριν την αποστολή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση saminthos@gmail.com ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο +30 210 8050842 και 6976514469 Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-19:00, και Σάββατο από 9:00-15:00.

β. Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση εντός 20 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.

Διευκρινίζεται ότι για να προχωρήσετε στην επιστροφή προϊόντος πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του. Επίσης, το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του.

Εφόσον επιλέξετε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης και ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, θα σας επιστραφούν τα χρήματα σας σε 5-6 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία ακύρωσης της παραγγελίας, ή το αργότερο εντός 14 εργάσιμων ημερών σε έκτακτες περιπτώσεις.

Start typing and press Enter to search

Καλάθι αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.